Over mij

Wat mijn werk waardevol maakt is echt verbinding maken; van mens tot mens. Ik vind het belangrijk om een sfeer te creëren waarin je je thuis voelt en de dingen durft te delen die je wil delen. Ook de dingen waar je je voor schaamt of die je jezelf kwalijk neemt. Je kunt rekenen op mijn begrip, respect en liefdevolle benadering. Vanuit die verbinding zal ik je ook spiegelen en met je aan het werk gaan zodat je meer compassie krijgt voor jezelf en de ander, pijn kunt verwerken en je krachtiger voelt om je leven te leiden zoals jij dat ten diepste wil.

Ervarings-professional

Ik ben ervaringsprofessional in de thema’s:

  • Het verlies van een gezinslid
  • Omgaan met een gezinslid met ADHD & autisme
  • Omgaan met een gezinslid met een chronische ziekte
  • Burnout
  • Van overleven naar leven

Ik ben gediplomeerd maatschappelijk werker (1998) en heb gestudeerd aan het Kempler Instituut waar ik de opleiding tot Ervaringsgerichte psychosociaal therapeut en Gestaltgezinstherapeut heb behaald. Tevens ben ik opgeleid en werkzaam als Praktijk Ondersteuner Huisarts Geestelijke Gezondheids Zorg (afgekort POH-GGZ).

Over mijn privésituatie: ik ben 47 jaar en heb samen met mijn man 4 kinderen gekregen (19, 17, *, 8 jaar). Wij wonen vlakbij de Posbank, waar we vaak te vinden zijn samen met onze hond Guusje.

Wat mensen over mij zeggen:

Als ik met Claire praat, voel ik mij gezien, gehoord en altijd serieus genomen. Ze straalt rust en vertrouwen uit en geeft mij een gelijkwaardig gevoel. Ik vind haar een sterke, zachte, eerlijke en oprechte vrouw. Een puur mens (Saskia).

Ik voelde mij snel op mijn gemak bij Claire en vond de gesprekken heel fijn! Ik heb hier echt veel van geleerd en sommige dingen gebruik ik nog iedere dag. Door de oefeningen ben ik dingen anders gaan zien en kreeg ik een beeld van hoe dingen werken bij mij en wat ik dan kan doen (Rani).

Claire luistert goed en durft mij ook te confronteren wat mijn handelen in het contact doet. Dit geeft mij nieuwe inzichten die ik mee kan nemen. Ze weet snel door te dringen in waar het echt over gaat, ook als ik dat zelf niet door heb (Leonie).


Zakelijke gegevens

NFG registratienummer: 9815

AGB code onderneming: 90093237 AGB code zorgverlener: 90116977

BTW-id: NL004863900B06

Kvk: 91067340

Bankrekening: NL66 ABNA 0125 1551 74

Lid van de NFG beroepsvereniging