Voor wie

Herken je dat nare gevoel van niet lekker in je vel zitten? Het gevoel dat je vastloopt in je werk of privé en niet weet hoe je verder moet? Je zit misschien in een ingewikkelde situatie of vindt het lastig om voor jezelf te kiezen. Je loopt met geheimen rond die zwaar op je drukken of er zijn nare dingen gebeurt waar je last van hebt. Vaak merk je dat je weinig energie hebt, je ongelukkig voelt of het gevoel hebt dat je niet echt leeft. Het volledig jezelf mogen zijn, is essentieel. Samen kunnen we onderzoeken hoe jij de weg terug naar jezelf kunt vinden!

Een relatie kan hard werken zijn. Omdat je je niet begrepen voelt of de band mist met je partner. Of hoe doe je dat; zorgen voor jezelf zonder de ander tekort te doen? Misschien krijgen jullie steeds dezelfde discussie, lopen gesprekken op ruzie uit of is er juist nooit ruzie. Komen jullie terecht in terugkerende patronen en hetzelfde ineffectieve gesprek? Dan kan het enorm helpen als er iemand meekijkt.

Je kunt een partner, je vader of moeder, maar ook een kind verliezen. Om leren gaan met je verlies zal nooit makkelijk zijn. Maar soms kun je wel wat hulp gebruiken. Ik weet uit eigen ervaring hoe pijnlijk en ingewikkeld dit proces kan zijn. Om alle gevoelens te dragen, het gewone leven weer vorm te geven en om te gaan met goedbedoelde (maar niet altijd helpende) reacties van anderen. Naast hulpvragen i.v.m. het verlies van een partner, ben ik ook beschikbaar voor gezinsbegeleiding in het geval van sterfte van een kind of een ouder.